Website Responsive


Știați că în anul 2014 căutările de pe smartphone-uri au depășit numeric căutările de pe desktop? Știați că utilizatorii vor părăsi un site în favoarea concurenței dacă varianta pentru mobil este prost optimizată?

Noțiunea de website responsive definește conceptul de realizare a unui site într-un mod în care experiența de navigare a utilizatorului să se păstreze, indiferent de dispozitivul utilizat. Studiile arată că, în momentul de față, 80% dintre utilizatorii de internet posedă un smartphone. Cu un design receptiv, site-ul dumneavoastră se va adapta oricărui device (calculator, smartphone, sau tabletă).

De ce aveți nevoie de Website Responsive?

Din 21 Aprilie 2015, algoritmul Google a fost modificat. Astfel, site-urile mobile-friendly for avea o creștere în rang, celelalte fiind sancționate. Un site foarte mobile-friendly are șanse crescute să fie bine poziționat în topul căutărilor efectuate de pe un dispozitiv mobil, mai ales de pe un smartphone.

Aveți un Site Mobile Friendly?

Există un test Google ce analizează site-ul dvs și vă informează dacă paginile au un design potrivit pentru smartphone. Dacă în urma acestui test primiți mesajul „Site-ul nu este adecvat pentru mobil”, contactați-ne și vă vom oferi gratuit o estimare a costurilor de dezvoltare și transformare a site-ului dvs într-unul mobile-friendly.


Care sunt Beneficiile unui Website Responsive

Am creat o serie de servicii speciale pentru deținătorii de website-uri care le vor updatate în versiuni adecvate pentru mobil. Avantajele sunt numeroase; printre altele: costul redus, păstrarea site-ului actual și a rangului în motoarele de căutare.

Cost Redus

Crearea unui nou site nu este necesară! Dacă dețineți deja un site, lăsați-ne pe noi să îl dezvoltăm într-unul responsive.

Ușurință în Administrare

Site-urile de tip responsive au o singură adresă URL, indiferent de dispozitivul de pe care sunt accesate, lucru care înlesnește cu mult actualizarea și adăugarea de conținut.

Google Recomandă

Google nu doar că îi sfătuiește pe deținătorii de site-uri să implementeze un design responsive pentru a ajunge mai ușor la clienții ce folosesc smartphone-uri, ci îi și recompensează, oferind site-ului o poziție superioară în căutările efectuate de pe dispozitive mobile.

Fiți la Inălțime

În prezent, doar un număr limitat de site-uri folosește un design responsive. Dezvoltarea unui site mobile-friendly vă va plasa cu mult deasupra competitorilor care nu sunt la curent cu răspândirea smartphone-urilor și a tabletelor.


Agenția de Publicitate GetBranded.ro te ajută la Crearea unui Site Web
Suntem alături de tine până când ești mulțumit.

Servicii Oferite

Ai de ales dintr-o gamă largă de servicii, care să-ți ajute businessul să se dezvolte. Îți oferim rezultate impecabile prin intermediul serviciilor pe care ți le punem la dispoziție. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi, sa discutam si sa intelegem business-ul tau, iar de acolo preluăm noi.

Solicită Ofertă Personalizată Website Responsive

Pentru momentele în care întâmpini o situație dificilă, noi sunte acolo. Pentru fiecare situație în care nu știi ce și cum ar trebui să faci, noi suntem acolo. Pentru fiecare pas care te duce către succes, noi suntem acolo.

Și avem mereu grijă să îți atingi fiecare din obiectivele pe care ți le propui, așa că dă-ne un email sau sună-ne la unul din telefoanele afișate, și lasă-ne să te ajutăm:Bucharest Office


Telefon Fix:
(+40) 317 801 985
Fax:
(+40) 374 660 884
E-mail:
Program de Lucru:
Luni - Vineri: 09:00 - 21:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: Inchis

Pitesti Office


Telefon Mobil:
(+40) 744 67 61 35
Fax:
(+40) 348 815 788
E-mail:
Program de Lucru:
Luni - Vineri: 09:00 - 21:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: Inchis

S-ar putea să te intereseze și următoarele servicii de Creare Site oferite de GetBranded.ro™Creare Site Prezentare

Pune accentul pe comunicare și alege să începi prin a-ți prezenta activitatea, indiferent care ar fi domeniul în care aceasta se desfășoară. Alegerea unui site de prezentare prin intermediul căruia să faci asta va fi alegerea corectă în cazul în care ești la început de drum in business-ul tău.

Creare Magazin Online

Ai posibilitatea de a le oferi clienților tăi o gamă largă de produse într-un singur loc, prin intermediul creării unui magazin online. Acest spațiu virtual este destinat vânzării și achiziționării de produse, în scopul maximizării profitului companiei cu investiții minime. In plus ai mentenanță ușoară a magazinului.

Creare Blog

Indiferent că este vorba de persoană fizică sau juridică, blogul reprezintă o modalitate extraordinară prin care se poate transmite un mesaj sau promova un produs. Dacă încă nu folosești blogul ca un canal de comunicare, atunci ar trebui să-ți reevaluezi strategiile de marketing.