Social Media Marketing


Social Media Marketing ~ Informații Generale

De când cu renumita platformă de social media, Facebook, au început să ia amploare niște lucruri care, până în acel moment nu mai fuseseră văzute. Oamenii au început să socializeze mai mult în online, iar partea interesantă este că Facebook, împreună cu alte platforme, au început să devină unelte de promovare.

De exemplu, dacă îți dorești să vinzi o carte de bucate, atunci poți selecta ca aceasta să ajungă la persoane cu o anumită vârstă, persoane interesate de bucătărie și de emisiuni aferente acestui domeniu, la persoane care iubesc legumele ( în cazul în care cartea pe care dorești s-o vinzi are mai multe rețete vegetariene ). Cu Facebook putem targeta foarte bine unde ajunge produsul.

Probabil te gândești pe care din aceste platforme să o alegi, însă noi credem că trebuie să fii prezent pe toate, pentru că fiecare are rolul ei și fiecare te va ajuta să-ți atingi obiectivele, în modalități diferite.

De ce sa alegi GetBranded.ro in Social Media Marketing

Din momentul în care alegi să fii present în mediul online, iei decizia de a fi la dispoziția clienților tăi. Acesta este cel mai simplu mod prin care clienții tăi pot ajuge la tine. Nu rata oportunitatea de a-ți crește vizibilitatea.

Profitul in afaceri vine din partea clientilor fideli, clienti care va lauda proiectul si serviciile si care isi aduc prietenii cu ei.
W. Edwards Deming
Esti inconjurat de solutii simple, evidente, care te pot ajuta sa-ti majorezi venitul, puterea, influenta si succesul. Problema e ca tu nu le vezi.
Jay Abraham
Nu promite ce nu poti face. Ideal este sa faci ce n-ai promis.
Richard Branson

Beneficiile Social Media Marketing-ului

  • Maximizarea vizibilității.
  • Minimizarea cheltuielilor
  • Prezență până dincolo de granite.
  • Customer Care.
  • Un număr adițional de clienți.

Servicii Social Media Marketing

Facebook

Facebook a devenit o platformă foarte complexă în ultimul timp, însă lucrul pe care îl face cel mai bine este să vândă. Și indiferent că este vorba de conținut video sau de alt tip de conținut, Facebook poate să te ajute să-ți vinzi produsele sau să îți promovezi afacerea într-un mod eficient.

Google Plus

Cu această platformă putem face multe lucruri, însă numai unul este demn de menționat. Google Plus ne ajută să ne poziționăm mult mai bine în căutările Google. Dacă suntem prezenți pe platforma de social media Google Plus, avem o vizibilitate mai bună pe motorul de căutare Google.

LinkedIn

Orice companie care se respectă are un profil pe această platformă. Linkedin a crescut foarte mult și este cunoscută ca o platformă profesionistă, axată foarte mult pe domeniul business. Este folosită atât pentru recrutarea de noi angajați, cât și pentru căutarea de sponsori sau parteneri pe care să îi ai alături de tine în cadrul activităților tale.

Blogging

Posibil că te întrebi ce caută blogul la zona de social media. Ei bine, blogul este o ramură foarte puternică a social media, care are scopul de a te conecta cu clientul tău, oferindu-ți posibilitatea de a comunica într-un mod cât mai personal și atractiv cu el. Blogul este unealta prin care te aproprii de clienți, ajungând să știi ce își doresc de la tine.Promovează-te în mediul online și alege Crearea unui Site Web . În mod sigur vei avea parte de o creștere substanțială.

Servicii Oferite

Ai de ales dintr-o gamă largă de servicii, care să-ți ajute businessul să se dezvolte. Îți oferim rezultate impecabile prin intermediul serviciilor pe care ți le punem la dispoziție. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi, sa discutam si sa intelegem business-ul tau, iar de acolo preluăm noi.

Solicită Ofertă Personalizată Social Media Marketing

Dacă afacerea ta se află într-un moment dificil, atunci lasă-ne să venim în ajutorul tău cu o echipă specializată pe soluționarea problemelor. Și nu doar că te ajutăm, însă îți oferim ghidajul prin care să îți poți dezvolta afacerea în condiții optime pentru atingerea succesului, tu putând să te bucuri cu adevărat de rezultate.

Contactează-ne acum la unul din numerele de telefon afișate mai jos:Bucharest Office


Telefon Fix:
(+40) 317 801 985
Fax:
(+40) 374 660 884
E-mail:
Program de Lucru:
Luni - Vineri: 09:00 - 21:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: Inchis

Pitesti Office


Telefon Mobil:
(+40) 744 67 61 35
Fax:
(+40) 348 815 788
E-mail:
Program de Lucru:
Luni - Vineri: 09:00 - 21:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: Inchis

S-ar putea să te intereseze și următoarele servicii de Creare Site oferite de GetBranded.ro™Creare Site Prezentare

Dezvoltarea unui site de prezentare are la baza esența companiei tale și totodată povestea prin care compania a ajuns în punctul în care este acum. Povesteşte-o clienților tăi prin intermediul site-ului de prezentare și aceștia vor ajunge să aibă mai multă încredere în produsele și serviciile companiei.

Creare Magazin Online

Alegerea creării unui magazin online poate fi cea mai înțeleaptă decizie pe care o poți lua, în cazul în care ai produse pe care le oferi către achiziționare. Această decizie este recomandată datorită costurilor foarte reduse și eficienței vânzărilor ce pot fi atinse într-o perioadă de timp.

Creare Blog

Cât de important consideri că este procesul de comunicare? Ei bine, dacă pentru tine este important să comunici, atunci blogul poate fi o unealtă extraordinară care să faciliteze acest proces. Tot ce trebuie să faci este să te pregătești să descoperi noi orizonturi care vor aduce un plus business-ului tău.