SMS Marketing


SMS Marketing ~ Informații Generale

Fiecare afacere necesită promovare, însă ce se întâmplă când trebuie să ne concentrăm asupra unei metode de promovare? Părerea noastră este că ar trebui să ne concentrăm asupra tuturor metodelor de promovare, să le oferim tuturor atenția necesară, astfel atingând fiecare segment și totodată numărul clienților potențiali ajungând să crească.

Serviciul de SMS Marketing reprezintă un mod inedit prin intermediul căruia pot fi abordați clienții sau partenerii dumneavoastră, printr-un mediu de comunicare direct și original, asigurând o rată de răspuns, din partea lor, foarte ridicată.

Cel mai mare avantaj al acestui serviciu este că facilitează un nou tip de publicitate, unul direct, rapid și eficient, având capacitatea să realizeze un contact direct și imediat cu potențialii clienți.Noi comunități vor fi la curent cu serviciile și produsele pe care compania ta le furnizează. Alege acum Crearea unui Site Web .

Servicii Oferite

Ai de ales dintr-o gamă largă de servicii, care să-ți ajute businessul să se dezvolte. Îți oferim rezultate impecabile prin intermediul serviciilor pe care ți le punem la dispoziție. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi, sa discutam si sa intelegem business-ul tau, iar de acolo preluăm noi.

Solicită Ofertă Personalizată Servicii SMS Marketing

Vrem să te ajutăm! Vrem să fim alături de tine! Vrem să ne implicăm în povestea ta și s-o transformăm în una de succes. Pentru asta îți punem la dispoziție o echipă întreagă de specialiști, care să te ajute să atingi succesul pe care îl meriți.

Așa că nu ezita, nu da înapoi, ci contactează-ne la unul din numerele de telefon afișate și lasă-ne să te ajutăm:Bucharest Office


Telefon Fix:
(+40) 317 801 985
Fax:
(+40) 374 660 884
E-mail:
Program de Lucru:
Luni - Vineri: 09:00 - 21:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: Inchis

Pitesti Office


Telefon Mobil:
(+40) 744 67 61 35
Fax:
(+40) 348 815 788
E-mail:
Program de Lucru:
Luni - Vineri: 09:00 - 21:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: Inchis

S-ar putea să te intereseze și următoarele servicii de Creare Site oferite de GetBranded.ro™Creare Site Prezentare

Site-ul de prezentare a fost, este și va rămâne întotdeauna cea mai simplă modalitate prin care o companie poate ajunge la clienții săi. Este ușor de realizat, iar investițiile necesare sunt minime, ajutându-ți compania să capete vizibilitate puternică într-un timp scurt, ideal dezvoltării acesteia.

Creare Magazin Online

Magazinul online reprezintă o modalitate nouă, inovatoare, prin care poți începe o nouă afacere fără să investești sume enorme de bani. Dacă ești la început de drum, un magazin online este mult mai profitabil și accesibil decât unul făcut într-un mall sau la colțul blocului.

Creare Blog

Fiecărei companii îi este recomandată crearea unui blog. Timpurile în care a fi prezent pe internet și nimic mai mult au apus. Este nevoie de comunicare constantă cu clienții companiei, pentru ca aceasta să aibă succes și să ofere credibilitate. Compania în care activezi are blog?