Politica de Confidentialitate

BLAME DIGITAL S.R.L, este preocupata de protectia datelor personale si implementeaza permanent masuri de protectie si securitate a datelor personale ale utilizatorilor, proprietarilor, clientilor si a tuturor persoanelor fizice sau juridice cu care colaboreaza.


BLAME DIGITAL S.R.L. se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se obliga sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Datele solicitate pe acest site sunt cele legate de procesul de contactare : nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail.


Prin completarea si trimiterea formularului de comanda de pe site, sunteti de acord ca numele si datele dumneavoastra personale sa intre in baza de data a companiei S.C BLAME DIGITAL S.R.L. care isi rezerva dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru actiuni de reclama, marketing si publicitate informatiile mai sus mentionate, fara alte obligatii si fara plati ulterioara fata de persoana dumneavoastra. S.C BLAME DIGITAL S.R.L. nu comercializeaza, nu incurajeaza SPAM-ul, nu ofera si nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site.