Mentenanta Website


Mentenanța website-ului tău poate însemna foarte multe, însă dacă alegi să ne ocupăm noi de website-ul tău, atunci alegi ca noi să avem grijă de el. Care sunt lucrurile de care vom avea grijă? Foarte multe, însă îți prezentăm câteva din acestea.

Mentenanța, în cazul oricărui website, necesită încredere. O încredere pe care dacă nu ne-o acorzi pe deplin, atunci noi nu vom putea să ne facem treaba așa cum știm noi mai bine. Este important, ca oricare ar fi echipa ce se ocupă de site-ul tău, să le oferi toate informațiile de care au nevoie, atât timp cât acestea nu implică conturi bancare, informații contabile sau informații confidențiale.

Veți beneficia de un plan personalizat de mentenanță care să răspundă nevoilor dumneavoastră, pentru un raport calitate/preț optim. Astfel, nu trebuie să plătiți decât serviciile pe care le-ați ales și de care aveți cu adevărat nevoie. Nu ezitați să ne contactați pentru a vă oferi gratuit o aproximare a costurilor de întreținere pentru site-ul dumneavoastră!

Ce Presupune Mententanta unui Site Web

Pasul 1

În primul rând, ne asigurăm că tot ceea ce este pe el în momentul preluării este impecabil. Și aici ne referim la imagini, texte și orice tip de materiale. Și când zicem impecabil, spre exemplu în cazul textelor, ne referim că vom avea grijă să nu existe nicio greșeală gramaticală.

Pasul 3

În al treilea rând te asigurăm că orice considerăm că va trebui schimbat sau modificat, în urma analizei noastre, nu va fi realizat fără o aprobare din partea ta. Așadar, vom comunica constant cu tine și în cazul în care apare o problemă, oricât de mică, o vom raporta către tine.

Pasul 2

În al doilea rând, orice schimbare dorești să o faci la website, din momentul în care ai ales să ne ocupăm noi de mentenanța acestuia, atunci schimbările dorite de tine vor fi efectuate de către noi. Și nu doar schimbări, însă îți vom implementa noile idei.

Pasul 4

În al patrulea rând, mentenanța poate include și modificări de design sau de editare a anumitor fișiere media de către noi. În aceste cazuri se ajunge la un alt tip de mentenanță, unul bazat nu doar pe îngrijire, ci unul care contribuie totodată la dezvoltarea site-ului tău.


Servicii de baza in Mententanta unui Site Web

Securitate

Lucrăm non-stop pentru a preveni și preîntâmpina probleme de securitate, updatând constant componentele site-ului dumneavoastră: platformă CMS, plugin-uri și module.

Backup Regulat

Pentru a vă putea ocupa de lucrurile importante, lăsați mentenanța site-ului în seama noastră! Noi vom crea în fiecare lună un backup, atât al site-ului, cât și al bazei de date.

Performanțe Crescute

Durata încărcării unei pagini web constituie unul din factorii principali ai abandonării acesteia de către utilizatori. Noi vizăm optimizarea site-ului dumneavoastră, pentru obținerea celui mai scurt timp de încărcare.

Flexibilitate

Avem posibilitatea să instalăm module de galerii foto, galerii multimedia, ori formulare de contact extins și, la cererea dumneavoastră, orice alt modul. Totul gratuit!

Consultanta Gratuita

Vă punem la dispoziție servicii gratuite de consultanță pentru găsirea unei strategii optime de dezvoltare a companiei dumneavoastră în mediul online, dar și suport telefonic sau prin email.

Social Media

În ziua de azi, integrarea pe site a social media este absolut necesară. La cererea dumneavoastră, putem adăuga pe pagini butoane de like, share, și putem chiar crea afacerii dumneavoastră chiar și o pagină de Facebook.

Update Conținut

Perfect pentru magazinul dumneavoastră online sau orice alt site care cere gestionarea paginilor, produselor și a ofertelor, sau prelucrarea imaginilor.

Monitorizare Performanță

Vă vom trimite lunar un raport cu serviciile de mentenanță prestate, și vom monitoriza constant site-ul pentru a asigura funcționalitatea acestuia.

Servicii SEO On Page

Site-ul dumneavoastră va beneficia de tot ce ține de optimizare SEO, de la găsirea cuvintelor cheie potrivite, și adăugarea de meta tag-uri și heading-uri, până la generarea de link-uri SEO friendly și crearea unui sitemap.


Generare Adrese de Email

Veți da dovadă de profesionalism folosind adrese de email personalizate de tip nume@numedomeniu.ro. De crearea și configurarea lor ne ocupăm noi.

Dacă îți dorești ca afacerea ta să fie în top, atunci începe cu Crearea unui Site Web
Te ajută să-ți atingi obiectivele.

Servicii Oferite

Ai de ales dintr-o gamă largă de servicii, care să-ți ajute businessul să se dezvolte. Îți oferim rezultate impecabile prin intermediul serviciilor pe care ți le punem la dispoziție. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi, sa discutam si sa intelegem business-ul tau, iar de acolo preluăm noi.

Solicită Ofertă Personalizată Mentenanta Website

Ai nevoie de ajutor? Atunci lasă-ne să îți fim alături și să îți oferim soluțiile personalizate care să te ajute să îți atingi obiectivele și să ai parte de rezultatele pe care le dorești. Echipa nastră de specialiști este alături de tine, așa că nu ezita să ne contactezi.

Fie cu un email, fie la unul din numerele de telefon mai jos afișate, îți suntem alături:Bucharest Office


Telefon Fix:
(+40) 317 801 985
Fax:
(+40) 374 660 884
E-mail:
Program de Lucru:
Luni - Vineri: 09:00 - 21:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: Inchis

Pitesti Office


Telefon Mobil:
(+40) 744 67 61 35
Fax:
(+40) 348 815 788
E-mail:
Program de Lucru:
Luni - Vineri: 09:00 - 21:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: Inchis

S-ar putea să te intereseze și următoarele servicii de Creare Site oferite de GetBranded.ro™Creare Site Prezentare

Site-ul de prezentare oferă clienților tăi o bucată din ceea ce se întâmplă în spatele celor văzute, astfel încât să poți depăși bariera superficialității iar clienții tăi să aibă încredere în tine. Alege site-ul de prezentare nu doar ca pe o simplă unealtă, ci ca pe o metodă de comunicare.

Creare Magazin Online

Magazinul online reprezintă experiența virtuală pe care clientul o are atunci când cotrobăie prin produsele pe care i le pui la dispoziție. Oferă-i o experiență care să-l facă să achiziționeze produsele de calitate pe care și le dorește și, totodată, care să-l facă să revină la magazinul tău.

Creare Blog

Din momentul în care ai ales să faci un blog, ai ales să creezi acea platformă în care îți povestești experiențele personale și în care interacționezi cu acele persoane care se regăsesc în poveștile și experiențele tale. Blogul reprezintă o bună modalitate de fructificare a procesului de comunicare.