Atunci când vine vorba de magazinele online, ne putem gândi inițial la un număr de produse aliniate frumos după un număr de criterii. Însă vă asigurăm că este mai mult de atât. Produsele respective reprezintă doar ceea ce se vede, însă tot greul stă pe ceea ce nu se vede.

Astfel că noi, agenția de publicitate GetBranded.ro, alegem să lucrăm din greu la ceea ce nu se vede pentru a ne asigura că ceea ce se vede funcționează mai mult decât foarte bine.

Suntem siguri că există tot felul de platforme pe întreg internetul care îți asigură un magazin online gratuit și suntem sigur că tendința oricărui individ este de a se apropia mai mult de acelea. Însă nu recomandăm din motive simple precum calitate, flexibilitate și suport.

Tot ceea ce este gratuit în mod sigur va ajunge să dezamăgească, însă nu vom continua discuția cu gratuitățile din ziua de astăzi, pentru că nu acesta este scopul nostru.

Gândindu-ne la magazinele online și făcând o analiză asupra nevoilor antreprenorilor care vând în mediul online, ne-am gândit că există 3 mari nevoi atunci când vine vorba de crearea unui magazin online:

1. Flexibilitatea

Este foarte important ca orice magazin online să interacționeze cât mai mult cu utilizatorul. Imaginează-ți cum ar fi dacă magazinul de haine de pe care îți cumperi pantofi ar sorta produsele tale preferate doar în funcție de mărime.

Calitatea și originea pielii, culoarea pielii, culoarea șireturilor, materialul din care sunt confecționate șireturile, calitatea agleturilor și așa mai departe – toate acestea sunt criterii ce denotă flexibilitatea magazinului online, criterii de care un client are nevoie pentru a putea descoperi produsul pe care și-l dorește.

2. Funcționalitatea

Nouă nu ne place să vedem că ceva nu funcționează. Așadar, înainte de a pune în funcțiune magazinul online, ne asigurăm de 10 ori că fiecare funcție în parte a acestuia funcționează pentru că știm cât de importante sunt.

Ne dorim ca ai dumneavoastră clienți să fie satisfăcuți de experiența pe care o au atunci când achiziționează ceva, calitatea respectivei experiențe fiind una din motivațiile de bază ce-i vor atrage înapoi pe website.

3. Viteza de încărcare

În plus la funcționalitate dorim să adăugăm și viteza de încărcare. De la un moment dat în colo este posibil ca magazinul online să atingă un număr de produse din 3 sau chiar 4 cifre, ceea ce ar putea să îngreuneze viteza de încărcare.

Noi ne asigurăm că magazinul dumneavoastră online este optimizat cu adevărat și că totul va decurge mai mult decât rapid, chiar și cu un număr de produse format din 5 cifre.

La toate aceste 3 elemente vitale ne-am gândit să adăugăm suportul. Mereu poate interveni o nevoie în plus care să le completeze pe celelalte, iar această nevoie trebuie implementată. Suportul venit din partea noastră asigură implementarea oricăror dorințe pe care dumneavoastră le aveți, pentru a ne asigura că totul merge strună!

Considerați că flexibilitatea, funcționalitatea și viteza de încărcare, împreună cu suportul, sunt nevoile dumneavoastră în ceea ce privește magazinul online pe care vi-l doriți?

Atunci Agenția de Publicitate GetBranded.ro vă stă la dispoziție și vă oferă consultanța necesară pentru crearea magazinului online care să se plieze pe profilul companiei dumneavoastră, indiferent care ar fi domeniul de activitate.