Inregistrare Domenii Web


Alegerea unui domeniu care să reflecte activitatea afacerii tale este foarte important. Numele afacerii ar trebui să fie și numele domeniului website-ului tău. Însă ce se întâmplă atunci când acesta nu este disponibil? Aici intervenim noi, echipa Agenției de Publicitate GetBranded.ro și te îndrumăm.

Avem parte de unelte prin intermediul cărora nu doar că îți concepem un nume creativ și de impact, însă îți formăm și consolidăm identitatea vizuală și brandul digital în cazul în care acestea nu există și te ajutăm să fii primul.

Totul pornește de la numele ales. Iar de acolo, drumul pe care alegi să mergi este, într-un fel sau altul, un drum al cărui poveste este scrisă. Și ca să fim siguri că totul merge ca pe roate, nu doar că te ajutăm să alegi un nume ideal pentru website-ul tău, însă totodată ne și asigurăm că acesta va fi înregistrat pe numele tău și că va face parte din achizițiile firmei tale.

Alege serviciile Agenției de Publicitate GetBranded.ro și ne vom asigura că nu ai parte de un simplu nume al domeniului, ci că prin intermediul acestuia îți dezvolți o comunitate de calitate în jurul businessului tău.

Despre Inregistrarea Domeniilor Web

Primul și cel mai simplu lucru pe care îl poți face este să verifici dacă numele ales de tine este disponibil și cu alte extensii. S-ar putea ca .ro să nu fie disponibil, însă să fie disponibil .com sau .org. Numărul de astfel de extensii de care poți alege este de ordinul zecilor, ceea ce înseamnă că probabilitatea ca toate să fie ocupate este foarte mică.

Un al doilea lucru pe care îl poți face, în cazul în care numele domeniului ales inițial nu este disponibil, este să apelezi la echipa noastră creativă și să te ajutăm să găsești un nume care să reprezinte domeniul de activitate al afacerii tale și care să reflecte cat mai bine activitatea desfăsurată.


Și ca să fim siguri că totul merge ca pe roate, nu doar că te ajutăm să alegi un nume ideal pentru website-ul tău, însă totodată ne și asigurăm că acesta va fi înregistrat pe numele tău și că va face parte din achizițiile firmei tale. Alege acum serviciile Agenției de Publicitate GetBranded.ro privind înregistrarea domeniilor web și ne vom asigura că nu ai parte doar de un simplu nume al domeniului, ci că prin intermediul acestuia îți dezvolți o comunitate de calitate în jurul businessului tău.Prin Crearea unui Site Web compania ta are parte de o mai bună vizibilitate în mediul online.Tu ai un site web?

Servicii Oferite

Ai de ales dintr-o gamă largă de servicii, care să-ți ajute businessul să se dezvolte. Îți oferim rezultate impecabile prin intermediul serviciilor pe care ți le punem la dispoziție. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi, sa discutam si sa intelegem business-ul tau, iar de acolo preluăm noi.

Solicită Ofertă Personalizată Inregistrare Domenii Web

De fiecare dată când ai o neclaritate, noi suntem alături de tine și te ghidăm mereu către cele mai minunate soluții, special concepute pe nevoile tale, astfel încât să-ți poți atinge obiectivele. Echipa din spatele Agenției de Publicitate GetBranded.ro îți stă la dispoziție.

Nu ezita și contactează-ne acum, fie cu un email, fie telefonic la unul din numerele de telefon afișate mai jos:Bucharest Office


Telefon Fix:
(+40) 317 801 985
Fax:
(+40) 374 660 884
E-mail:
Program de Lucru:
Luni - Vineri: 09:00 - 21:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: Inchis

Pitești Office


Telefon Mobil:
(+40) 744 67 61 35
Fax:
(+40) 348 815 788
E-mail:
Program de Lucru:
Luni - Vineri: 09:00 - 21:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: Inchis

S-ar putea să te intereseze și următoarele servicii de Creare Site oferite de GetBranded.ro™Creare Site Prezentare

Site-ul de prezentare este unealta ideală pentru momentul în care doar ce ți-ai început o afacere și vrei să pui la dispoziția viitorilor tăi clienți, produsele și serviciile pe care le oferi. Prin intermediul site-ului de prezentare ajungi să atragi noi clienți care să se bucure de munca ta.

Creare Magazin Online

Magazinul online reprezintă mediul în care produsele tale sunt prezentate potențialilor consumatori, fiecare produs oferind o poveste. Simpla publicare a produselor nu va fi niciodată eficientă, povestea din spatele imaginii fiind întotdeauna un element puternic, ce trebuie transmis.

Creare Blog

Crearea unui blog ajută înainte de toate în procesul de comunicare, transformând relația blogger – cititor în una mult mai personală, bazată pe încredere. Din momentul în care ai ales să creezi un blog, ai început să consolidezi relația cu cei care te urmăresc sau vor să afle ultimele noutăti.