E-mail Marketing


E-mail Marketing ~ Informații Generale

E-mail Marketing este serviciul prin care dumneavoastră puteți atinge un nivel maxim de eficiență în procesul de comunicare cu clienții dumneavoastră. Partea interesantă cu promovarea online este că se poate face prin atât de multe canale încât aceasta nu are cum să dea greș, iar E-mail Marketing poate fi unul din aceste canale.

Alegerea acestui serviciu reprezintă o simplă unealtă cu beneficii extraordinare, beneficii precum maximizarea numărului de vânzări și evident a profitului, consolidarea imaginii și a brandului companiei, promovarea produselor și a serviciilor, interacționarea cu clienții actuali sau potențialii clienți.

Astfel că, dacă considerați că unul din aceste beneficii este dorit de compania dumneavoastră, atunci E-mail Marketing este alegerea pe care trebuie s-o faceți în acest moment.Prin Crearea unui Site Web vei ajunge mult mai aproape de clienții tăi. Alege să dezvolți o relație bazată pe încredere cu aceștia.

Servicii Oferite

Ai de ales dintr-o gamă largă de servicii, care să-ți ajute businessul să se dezvolte. Îți oferim rezultate impecabile prin intermediul serviciilor pe care ți le punem la dispoziție. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi, sa discutam si sa intelegem business-ul tau, iar de acolo preluăm noi.

Solicită Ofertă Personalizată Servicii E-mail Marketing

Îți venim în ajutor pentru fiecare moment în care consideri că ai nevoie de un specialist în domeniul de activitate în care întâmpini probleme. Și nu doar că te ajutăm, însă te facem să înțelegi procesul prin care, data viitoare, poți soluționa singur întreaga problemă, fără să mai fie nevoie de unul din specialiștii noștrii.

Ne găsești pe email sau la unul din numerele de telefon afișate mai jos:Bucharest Office


Telefon Fix:
(+40) 317 801 985
Fax:
(+40) 374 660 884
E-mail:
Program de Lucru:
Luni - Vineri: 09:00 - 21:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: Inchis

Pitesti Office


Telefon Mobil:
(+40) 744 67 61 35
Fax:
(+40) 348 815 788
E-mail:
Program de Lucru:
Luni - Vineri: 09:00 - 21:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: Inchis

S-ar putea să te intereseze și următoarele servicii de Creare Site oferite de GetBranded.ro™Creare Site Prezentare

Internetul este cea mai fertilă bucată de pământ atât timp cât ai îngrășământul perfect, ce îți va aduce creșterea vitală a companiei. Un astfel de îngrășământ pentru compania ta, ce poate fi cultivat internetului este site-ul de prezentare, ce are capacitatea de a te poziționa mult mai bine pe piață.

Creare Magazin Online

Din momentul în care ai ales să creezi un magazin online prin intermediul căruia să-ți vinzi produsele, atunci ai ales să fii mult mai aproape de clienții tăi, să le oferi suportul de care au nevoie și, eventual, recomandările care să-i facă să fie satisfăcuți cu alegerile lor.

Creare Blog

Blogul este unealta de comunicare a comunităților. De cele mai multe ori, oamenii cu bloguri au reușit să creeze impact și să sprijine cazurile sociale în atingerea scopurilor. Dacă ești o persoană căreia îi place să se implice în comunități, atunci crearea unui blog îți este recomandată.