Creare Site

A crea un site web inseamna in primul rand a transpune imaginea si business-ul dumneavoastra in mediul online. Cel mai important este ca recent, dupa cum probabil stiti, marea majoritate a potentialilor clienti se informeaza, isi fac cumparaturile sau chiar gasesc furnizori pentru servicii cautand direct pe Google. Asadar detinerea unui site web a devenit o necesitate absoluta a tuturor furnizorilor de servicii.

De asemenea, detinerea unui site web deschide posibilitatea inclusiv a fidelizarii si reintoarcerii clientilor actuali, prin campanii de marketing online, cum ar fi campanii de newslettere, campanii de promovare pe Facebook si nu numai. In acelasi timp un site web poate gazdui toate datele informative ale business-ului si serviciilor oferite, pe langa prestanta si increderea pe care o poate genera potentialilor clienti.

Ce este Prezenta Online

Prezenta serviciilor tale in mediul online reprezinta cel mai simplu mod de ati prezenta oferta clientilor si in acelasi timp este calea cea mai usoara ca produsele tale sa fie recomandate chiar de clientii tai. Mediul online reprezinta o oportunitate facila, pentru a avea o vizibilitate excelenta pe piata.

Profitul in afaceri vine din partea clientilor fideli, clienti care va lauda proiectul si serviciile si care isi aduc prietenii cu ei.
W. Edwards Deming
Esti inconjurat de solutii simple, evidente, care te pot ajuta sa-ti majorezi venitul, puterea, influenta si succesul. Problema e ca tu nu le vezi.
Jay Abraham
Nu promite ce nu poti face. Ideal este sa faci ce n-ai promis.
Richard Branson

Avantaje si Beneficii Creare Site

 • Consolidarea Imaginii.
 • Eficientizarea Cheltuielilor
 • Frontiere deschise atât în țară, cât și peste graniță.
 • Customer Care / Suport Clienți.
 • Site-ul Web poate fi privit din perspectiva unui punct de lucru.
 • Aveți acces la clienți adiționali.

Solutii Oferite

Site-ul de prezentare reprezinta cea mai simpla modalitate prin care propriul tau business se va transpune si in mediul online. Asigurandu-ti o prezenta online, automat vei creste gradul de increde fata de potentialii tai clienti iar acestia, indiferent de moment, vor avea acces la informatii complete despre serviciile si produsele business-ului tau.

Din ce in ce mai mult cumparaturile si comertul online au devenit un trend si o simplificarea a procesului de deciziei pentru consumatori. A detine un magazin online inseamna a avea practic un magazin deschis non-stop, sa primesti comenzi de la clienti noi, sa iti fidelizezi actualii clienti iar costurile tale sa fie permanenta reduse.

Blogurile reprezinta modalitatea prin care dumneavoastra puteti comunica ultimele noutati si informatii despre business-ul dumneavoastra. In acelasi timp in blog se pot publica si articole tangentiale cu industria in care activati. Publicarea constanta de articole in blog-ul site-ului companiei poate fi utila si pentru promovarea pe Google.

Solutiile Custom sunt destinate companiilor care doresc simplificarea proceselor de lucru in activitatea online si offline dar in acelasi timp definesc si solutiile perfect realizate conform cerintelor dumneavoastra. Aceste solutii se pot adauga si site-ului dumneavoastra curent sau pot fi implementate intr-un concept unic si dedicat.

Cat costa realizare unui Site Web

Stim cat de importanta este organizarea bugetului motiv pentru care am creat un pachet special adaptat business-ului dumneavoastra. Pretul pentru realizarea unui site web porneste de la 330 euro. Acest pret este valabil pentru un site de prezentare si se achita o singura data in momentul achizitiei. Daca doriti ne putem ocupa in continuare de website-ul dumneavoastra pe baza unui contract de mentenanta web.

Vrei sa primesti o oferta personalizata? Nimic mai simplu. Scrie-ne un mesaj si in maxim 24 de ore un consultant al Agentiei GetBranded.ro te va contacta pentru realizarea unei oferte personalizate.

In acest pachet aveti mai multe servicii si beneficii incluse astfel incat o data ce il achizionati putem porni impreuna promovarea business-ului Dumneavoastra in mediul online. Mai jos puteti regasi o lista completa a beneficiilor incluse in pachet si de care si va veti bucura o data ce alegeti solutia Agentiei GetBranded.ro

Pret Pachet Standard: 330 Euro

Beneficii Incluse in Pachetul Standard

 • Consultanta gratuita in realizarea structurii site-ului si alegerea temei ce se va folosi ulterior.
 • Site de prezentare, complet personalizabil conform nevoilor si cerintelor dumneavoastra.
 • Servicii SEO On Site Gratuite.
 • Adrese business de email, de forma contact@nume-site.ro sau cum doriti dvs. Asa cum v-am mai spus totul se poate persoanliza in functie de nevoie.
 • Texte unice si personalizate create de un copywriter profesionist.
 • Consultant Personal in relatia cu Agentia GetBranded.ro™.
 • Domeniu gratuit cu extensia .ro (exemplu nume-site.ro) pentru perioada de 1 an de zile si posibilitate de achizitie pe perioada nedeterminata.
 • Posibilitatea de alegere intre mai multe variante de teme pe care noi vi le vom recomanda ca fiind potrivite pentru business-ul dumneavoastra si posibilitate de personalizare pentru fiecare tema in parte conform preferintelor dumneavoastra.
 • Gazduirea siteului gratuita pe o perioada de 12 luni in limita a 10 GB de spatiu pe server cu posibilitate ulterioara de marire a spatiului.
 • IP dedicat si Certificat de securitate SSL oferit gratuit. Scopul unui certificat SSL este de a cripta (securiza) conexiunea dintre utilizator (browser) si server.

Proiecte curente GetBranded.ro

Bine de stiut despre Detinerea si Crearea unui Site Web

Cel mai important este ca recent, dupa cum probabil stiti, potentialii dumneavoastra clienti se informeaza direct pe internet. Asadar detinerea unui site web a devenit o necesitate absoluta furnizorilor de servicii.

De asemenea, detinerea unui site web deschide posibilitatea tehnica a fidelizarii si reintoarcerii clientilor actuali, prin campanii de marketing online, ca newsletterele, campanii pe facebook si nu numai.

Si bineinteles faptul ca site-ul poate gazdui toate datele informative ale companiei si serviciile oferite de dumneavoastra, pe langa prestanta si increderea pe care o poate genera potentialilor clienti.

Pentru ca luam in calcul si eventualele costuri ulterioare de dezvoltare, crearea si implementarea site-ului de prezentare se face folosind doar tehnologii PHP, Mysql, jQuery, Ajax, Web Service, CSS3, HTML5, fara a se folosi un script predefinit. Folosirea unui script presupune un cost redus initial dar acest cost va creste exponential in momentul in care doriti sa adaugati functionalitati noi in site.

Solicită Ofertă Personalizată Servicii de Creare Site

Îți suntem alătruri de fiecare dată când ai o neclaritate și dorești să înțelegi și să cunoști lucrurile care țin de activitățile pe care le întreprinzi. Nu ezita să ne contactezi, oricare ar fi situația în care te afli, și îți promitem că vei primi un răspuns prompt la solicitarea ta, cu o soluție clară și specifică, în cel mult 24 de ore.

Suntem de găsit la numerele de telefon afișate mai jos:Detalii de Contact

Telefon Fix:
(+40) 374 660 884
Fax:
(+40) 374 094 281
Mobil:
(+40) 744 67 61 35
E-mail:

Program de Lucru

Luni - Vineri: 10:00 - 17:00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis