Ce repezinta un Site de Prezentare

Site web-ul de prezentare reprezintă o minunată unealtă principală de promovare în mediul online, această unealtă dovedindu-se ca fiind mai mult decât vitală în domenii precum marketing și vânzări, comunicare, responsabilitate socială.

Site web-urile de prezentare au scopul de a pune în lumină caracteristicile produselor și serviciilor pe care dumneavoastră le puneți la dispoziție clienților. Se cunoaște faptul că site web-urile de prezentare sunt eficiente atunci când vine vorba de următoarele trei lucruri: crearea unei prime impresii pozitive, vizibilitatea sporită în mediul online și disponibilitatea față de clienți.

Avantaje Creare Site de Prezentare

 • Consolidarea Imaginii.
 • Eficientizarea Cheltuielilor
 • Frontiere deschise atât în țară, cât și peste graniță.
 • Customer Care / Suport Clienți.
 • Site-ul Web poate fi privit din perspectiva unui punct de lucru.
 • Aveți acces la clienți adiționali.

Cat costa realizare unui Site Web de Prezentare

Stim cat de importanta este organizarea bugetului motiv pentru care am creat un pachet special adaptat business-ului dumneavoastra. Pretul pentru realizarea unui site web porneste de la 330 euro. Acest pret este valabil pentru un site de prezentare si se achita o singura data in momentul achizitiei. Daca doriti ne putem ocupa in continuare de website-ul dumneavoastra pe baza unui contract de mentenanta web.

Vrei sa primesti o oferta personalizata? Nimic mai simplu. Scrie-ne un mesaj si in maxim 24 de ore un consultant al Agentiei GetBranded.ro te va contacta pentru realizarea unei oferte personalizate.

In acest pachet aveti mai multe servicii si beneficii incluse astfel incat o data ce il achizionati putem porni impreuna promovarea business-ului Dumneavoastra in mediul online. Mai jos puteti regasi o lista completa a beneficiilor incluse in pachet si de care si va veti bucura o data ce alegeti solutia Agentiei GetBranded.ro

Pret Pachet Standard: 330 Euro

creare site prezentare

Proiecte la care am lucrat recent

Servicii incluse in Pachetul Standard

 • Consultanta gratuita in realizarea structurii site-ului si alegerea temei ce se va folosi ulterior.
 • Site de prezentare, complet personalizabil conform nevoilor si cerintelor dumneavoastra.
 • Servicii SEO On Site Gratuite.
 • Adrese business de email, de forma contact@nume-site.ro sau cum doriti dvs. Asa cum v-am mai spus totul se poate persoanliza in functie de nevoie.
 • Texte unice si personalizate create de un copywriter profesionist.
 • Consultant Personal in relatia cu Agentia GetBranded.ro™.
 • Domeniu gratuit cu extensia .ro (exemplu nume-site.ro) pentru perioada de 1 an de zile si posibilitate de achizitie pe perioada nedeterminata.
 • Posibilitatea de alegere intre mai multe variante de teme pe care noi vi le vom recomanda ca fiind potrivite pentru business-ul dumneavoastra si posibilitate de personalizare pentru fiecare tema in parte conform preferintelor dumneavoastra.
 • Gazduirea siteului gratuita pe o perioada de 12 luni in limita a 10 GB de spatiu pe server cu posibilitate ulterioara de marire a spatiului.
 • IP dedicat si Certificat de securitate SSL oferit gratuit. Scopul unui certificat SSL este de a cripta (securiza) conexiunea dintre utilizator (browser) si server.

Solicită Ofertă Personalizată Servicii de Creare Site

Îți suntem alătruri de fiecare dată când ai o neclaritate și dorești să înțelegi și să cunoști lucrurile care țin de activitățile pe care le întreprinzi. Nu ezita să ne contactezi, oricare ar fi situația în care te afli, și îți promitem că vei primi un răspuns prompt la solicitarea ta, cu o soluție clară și specifică, în cel mult 24 de ore.

Suntem de găsit la numerele de telefon afișate mai jos:Bucharest Office

Telefon Fix:
(+40) 317 801 985
Telefon Mobil:
(+40) 786 526 675
Fax:
(+40) 318 174 647
E-mail:
Program de Lucru:
Luni - Vineri: 09:00 - 21:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: Inchis

Pitesti Office

Telefon Mobil:
(+40) 786 526 674
Fax:
(+40) 348 815 788
E-mail:
Program de Lucru:
Luni - Vineri: 09:00 - 21:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: Inchis

S-ar putea să te intereseze și următoarele servicii de Creare Site oferite de GetBranded.ro™Creare Magazin Online

Dacă ești în punctul în care compania ta produce produse ce pot fi puse la vânzare, atunci crearea unui magazin online este pasul următor pentru tine. Te va ajuta să vinzi produsele într-o perioadă de timp scurt și către noi potențiali clienți.

Creare Blog

A crea în jurul tău o comunitate înseamnă a spune verde-n față ce gândești și ceea ce simți. Pentru a transmite un astfel de mesaj ai nevoie de un blog. Dacă blogul a fost creat, tot ce trebuie să faci este să începi să scrii.

Content Writing | Copywriting

Fiecare obiect, lucru sau serviciu are nevoie de o poveste. Content writingul sau copywritingul sunt metode de a scrie prin care poți crea povești produselor companiei tale. Care este povestea din spatele produselor tale și cum crezi că poate fi îmbunătățită?