Creare Site Prezentare

Este momentul sa iti digitalizezi afacerea si sa profiti de beneficiile mediului online.

Finalizat in 15 zile lucratoare creare site De la 998
creare site

Creare Site Prezentare / Business Suite

O unealta eficienta si foarte utila de promovare in mediul online pentru business-ul tau, este crearea unui website de prezentare. Carte de vizita pentru afacerea ta, un astfel de site este indispensabil intr-o serie de domenii precum: marketing, vanzari, comunicare etc.

Un tool practic si eficient pentru a crea cu usurinta o prima impresie pozitiva in fata partenerilor / clientilor tai, sa asiguri o vizibilitate sporita in mediul online si disponibilitate fata de clienti.

Impreuna cu tine, punem bazele si dezvoltam un website profesional, care sa rezoneze cu business-ul tau si sa capteze atentia vizitatorilor de la primul click.

Care sunt functionalitatile pe care le va avea site-ul meu?

In cazul in care ai nevoie de functionalitati suplimentare, te asteptam la o discutie pentru a stabilii care este cea mai potrivita solutie web pentru business-ul tau. Noi oferim:

  Gazduire web 1 an inclusa

  Design responsive, unic si personalizat

  Certificat SSL (HTTPS)

  Tehnologii avansate: HTML, CSS, JavaScript, PHp, Jquery

  Creare texte unice (in cazul in care nu sunt oferite de beneficiar)

  10 pagini in site

  Afisarea locatiei pe harta

  Formular de contact

  Optimizare OnPage SEO (title, meta, alt, headings)

  Email Personlizat

  Mentenanta asigurata

  Indexare in motoarele de cautare

  Integrare Google Maps

  Sistem Multilanguage

PORTOFOLIU

Proiecte Web Design

Imaginea brandului tau este vitala

Aceasta poate atrage clienti sau din contra ii poate orienta catre competitori. Nu rata oportunitatea de a-ti creste credibilitatea si perceptia clientilor fata de afacerea ta.
#GetBranded iti ofera servicii complete de creare website de prezentare cu design unic, atractiv, personalizat si cu un continut bine organizat.

Avantaje Creare Site Web
 • # Expunerea brandului. Este foarte usor sa transmiti mesajul business-ului tau catre clienti targetati.
 • # Cresterea vanzarilor. Un site de prezentare care te reprezinta, este foarte usor sa transformi vizitatorii in clienti.
 • # Contact. Nimic mai simplu pentru tine si potentialii tai clienti. Acestia au posibilitatea sa te gaseasca si sa te contacteze mai usor printr-un astfel de website.
 • # Costurile de promovare online sunt mai reduse, comparativ cu alte forme de publicitate.

De ce noi? Cream site-uri pentru toate domeniile

  Clinici Medicale

  Marketing Digital

  Orice tip de Shop Online

  Serviciul Educațional

  Site-uri de Turism

  Fashion, Moda, Stil

  Instalatii, Electrice, Sanitare

  Site-uri de Stiri si Bloguri

  Site-uri de Consultanta

  Saloane de Infrumusetare

  Site-uri pentru Restaurant

  Orice tip de Afacere

Site de prezentare Complet

Dorești o ofertă?

Completează formularul de mai jos cu detaliile necesare, trimite mesajul și îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

Nume

Email

Telefon

Mesaj

Trimite mesajul

Întrebări și răspunsuri (FAQ)

Urmatoarele intrebari le primim frecvent de la noii clienti. Speram sa va ajute informatiile:

Cu siguranta pretul va varia in functie de complexitatea proiectului. Pretul de pornire al unui site de prezentare este de 700 de euro, acesta putand creste in functie de numarul de pagini, design, functionalitati etc.

Termenul mediu de realizare al unui site de prezentare este de 14 zile. Acesta poate fi mai mare, in cazul in care discutam de solutii web mai complexe, cu un numar mai mare de pagini. Insa, termenul agreat de ambele parti va fi respectat.

Vrem sa iti usuram munca si sa te ajutam sa iti faci cunoscut brandul si in mediul online, de aceea acesta este un aspect pentru care nu trebuie sa iti bati capul.


Serviciile de gazduire web si achizitionarea domeniul pot fi lasate in seama echipei noastre. Timp de un an, serviciul de hosting este gratuit.

Suntem constienti ca piata devine din ce in ce mai competitiva, insa de-a lungul timpului modul nostru de lucru ne-a ajutat sa castigam si prieteni, nu doar clienti, colaborarile cu acestia intinzandu-se pe mai multi ani.


Transparenta si comuunicare – Fiecare proiect are un account manager dedicat, ce iti va asigura tot suportul pe parcursul dezvoltarii website-ului.


Inovatie si creativitate - Suntem constienti de unicitatea si specificul fiecarui business in parte. Cel mai mic detaliu conteaza, de aceea oferim solutii creative si unice clientilor nostri.


Folosim ultimele tehnologii si instrumente online din domeniu, astfel incat solutiile livrate sa fie sigure si sa iti ofere rezultatele dorite. Fiecare companie, business poate avea un parcurs impresionant, asa ca depunem eforturi sa asiguram si noi o piatra de temelie in dezvoltarea acesteia.