Solutiile pe care ti le oferim

Echipa GetBranded s-a dezvoltat si o face in continuare in acelasi timp cu partenerii sai si cu business-urile acestora. In functie de solicitarile si dorintele clientilor pe care le-am primit de-a lungul timpului, am stabilit o serie de servicii esentiale pentru orice brand la inceput de drum, si nu numai. Iata principalele solutii pe care ti le putem oferi
Finalizat in 15 zile lucratoare
Site de Prezentare Oferta la cerere

Site de Prezentare / Business Site

O unealta eficienta si foarte utila de promovare in mediul online pentru businessul tau, este crearea unui website de prezentare. Carte de vizita pentru afacerea ta, un astfel de site este indispensabil intr-o serie de domenii precum: marketing, vanzari, comunicare etc.

Un tool practic si eficient pentru a crea cu usurinta o prima impresie pozitiva in fata partenerilor / clientilor tai, sa asiguri o vizibilitate sporita in mediul online si disponibilitate fata de clienti.
Inca mai ai dubii asupra importantei pe care o poate avea un site de prezentare pentru afacerea ta?
Iata principalele beneficii :

Expunerea brandului. Este foarte usor sa transmiti mesajul business-ului tau catre clienti targetati. Oportunitati Este un canal cu ajutorul caruia poti dezvolta noi parteneriate, brandul ajungand la un public mult mai larg. Cresterea vanzarilor. Un site de prezentare care te reprezinta, este foarte usor sa transformi vizitatorii in clienti. Detalii

Magazin Online / Sistem eCommerce

In ultimii ani, am putut observa o trecere agresiva de la mediul fizic in cel online, ceea ce ne face sa spunem ca viitorul comertului este si el pe internet. Crearea unui magazin online poate face diferenta pentru business-ul tau, fiind o modalitate moderna si comoda pe care o poti oferi clientilor tai de a-ti achizitiona produsele / serviciile.

Pentru multi dintre noi, nu trece o saptamana in care sa nu achizitionam un produs online. Astfel ca necesitatea si utilitatea unui magazin online pentru afacerea ta, isi spune cuvantul. Solutiile web pentru magazinele online pe care le oferim sunt 100% customizate si personalizate, de la functionalitati la design. In baza experientei pe care am capatat-o, tinem cont de foarte multe aspecte pentru a-l face accesibil, in functie de domeniul de activitate si al tipului de clientela targetata.

Principalele functionalitati:
Panou administrare (categorii produse, produse, comenzi, oferte etc) Posibilitatea platii cu cardul Site 100% Responsive Incarcare rapida Detalii
Finalizat in 25 zile lucratoare
Magazin Online Oferta la cerere
Finalizat in 20 zile lucratoare
Site Imobiliar Oferta la cerere

Site integrat CRM imobiliar / Sistem Imobiliar

A venit momentul sa iti usurezi munca si pe cea a agentilor tai. Automatizarile din softurile de imobiliare te vor ajuta sa castigi timp suplimentar pentru echipa ta, pe care il poti optimiza si investi mai departe.

Te putem ajuta sa iti creezi propriul site de Imobiliare, folosind un design atractiv si personalizat, prin integrarea unui CRM imobiliar precum: FlexMLS, ImmoFlux, CRM Rebs, Real Manager, etc. Astfel, vei avea posibilitatea ca portofoliul de imobile pe care il detii, sa il expui intr-o maniera fiabila si accesibila cu ajutorul panoului de administrare aferent crm-ului ales.

Caracteristici site imobiliare :
Panou de administrare 100% responsive Design dedicat si personalizat User Friendly Detalii

Servicii Marketing, Onpage / Offpage SEO

Daca iti doresti sa cresti, sa faci cat mai cunoscut brandul tau si sa aduci in site-ul tau trafic organic care sa conteze, este necesar sa te folosesti si de aceste tool-uri din mediul online extrem de eficiente : SEO si marketing digital. Este momentul sa iti duci afacerea la urmatorul nivel, sau mai bine zis in primele pozitii din Google.
Marketing digital Un tool de nelipsit din strategia ta care se poate indrepta in mai multe directii : campanii PPC, ADS ( Facebook, Instagram, Google), email marketing, campanii de remarketing. Search engine optimization (SEO) Presupune optimizarea site-ului tau astfel incat sa fie cat mai usor de gasit de potentialii clienti, sa castigi mai multa vizibilitate, sa atragi mai mult trafic pe site si implicit sa obtii o rata de convedrsie mai mare. Detalii
In functie de nevoia ta
Servicii Marketing si SEO Oferta la cerere
Instrumente de proiectare premium
Site Imobiliar Creativitate

Identitate vizuala si branding / Graphic Design

Este momentul sa stabilesti care este stilul business-ului tau si sa incepi sa ii conturezi imaginea. Este esentiala in secolul vitezei, fiind un element cheie care te poate ajuta sa iti dezvolti imaginea in mediul online, si nu numai.

Suntem mandri ca iti putem veni in ajutor cu servicii de realizare elemente grafice, cu un design de inalta calitate, estetica deosebita si unica, potrivita fiecarui business in parte. Ca de obicei, tinem cont de dorintele si viziunea ta, intocmai ca rezultatul final sa transmita informatiile esentiale, menite sa iti aduca conversii.

Ce iti oferim:
Logo Flyere / Brosuri/ Bannere Afise / Postere / Carti de vizita Catalog prezentare / Materiale promotionale Detalii