Blog-ul este acel loc în care oricine poate scrie orice. Însă, când vine vorba de companii, blog-ul reprezintă un altfel de unealtă. Cu toate acestea, oricare ar fi domeniul de activitate al companiei dumneavoastră, un blog este mai mult decât necesar.

Blog-ul ajută compania la comunicarea cu clientul. Dacă este o informație urgentă ce trebuie transmisă clienților, atunci această informație poate fi introdusă pe blog și clienții dumneavoastră o pot citi de acolo.

Blog-ul este unealta ideală ce facilitează procesul de comunicare dintre companie și client. Această unealtă, cu cât este implementată mai rapid, cu atât se va observa un plus valoare în conversațiile cu clienții dumeavoastră.

Pe scurt, blog-ul este locul în care dumneavoastră vă apropiați mai mult de clienții dumneavoastră.

Proiecte la care am lucrat recent

Creare Blog ~ Solicitare Oferta Personalizata

Îți suntem alătruri de fiecare dată când ai o neclaritate și dorești să înțelegi și să cunoști lucrurile care țin de activitățile pe care le întreprinzi. Nu ezita să ne contactezi, oricare ar fi situația în care te afli, și îți promitem că vei primi un răspuns prompt la solicitarea ta, cu o soluție clară și specifică, în cel mult 24 de ore.

Suntem de găsit la numerele de telefon afișate mai jos:Bucharest Office

Telefon Fix:
(+40) 317 801 985
Fax:
(+40) 374 660 884
E-mail:
Program de Lucru:
Luni - Vineri: 09:00 - 21:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: Inchis

Pitesti Office

Telefon Mobil:
(+40) 744 67 61 35
Fax:
(+40) 348 815 788
E-mail:
Program de Lucru:
Luni - Vineri: 09:00 - 21:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: Inchis

S-ar putea să te intereseze și următoarele servicii de Creare Site oferite de GetBranded.ro™Creare Site Prezentare

Îți dorești ca istoria companiei tale să fie prezentată într-un mod aparte clienților tăi? Atunci site-ul de prezentare poate fi următoarea ta alegere. Iar prin această alegere vei expune către clienții tăi toate schimbările importante la care a luat parte echipa din spatele companiei.

Creare Magazin Online

Magazinul online este o nouă modalitate prin care îți poți extinde afacerea, fără să investești sume mari de bani. Odată cu dezvoltarea mediului online, oamenii au început să folosească magazinele online pentru cele mai intime achiziții. Asigură-te că, orice ai vinde, vinzi și pe internet.

Content Writing | Copywriting

A transmite un mesaj în scris poate fi greu uneori, mai ales dacă ne dorim ca mesajul respectiv să aibă impact. Ei bine, dacă îți dorești ca mesajul tău să aibă impact, poți alege o combinație între cele două servicii, content writingul și copywritingul evidentiind astfel produsele si serviciile businessului tău.