Copywriting


Copywriting ~ Informații Generale

Te-ai întrebat cum se manifestă persuasiunea prin scris? Copywriting-ul este unul din răspunsurile la această întrebare, copywriting-ul fiind, mai exact, modalitatea prin care noi vă ajutăm pe dumneavoastră să vindeți serviciile sau produsele pe care le oferiți clienților dumneavoastră.

Pe scurt, copywriting-ul creează acel conținut care face clientul să acționeze, în urma emoțiilor ce i-au fost generate de citirea conținutului. Fiecare text, culoare și formatare a conținutului, în cazul copywriting-ului, se face în funcție de clienți, de produse și de impactul pe care dumneavoastră, producătorul, îl doriți ca produsul să-l aibă asupra clientului. Spre deosebire de content writing, unde conținutul poate fi scris după o structură bine definită ce poate fi aplicată indiferent de subiectul abordat.

În copywriting nu există o structură, însă se folosesc anumite tipare și reguli subliminale ce se aplică conținutului și contextului, tocmai din acest motiv impactul este unul mult mai puternic decât în cazul content writing-ului.

Exemple Copywriting

  • Descrierea unor produse în scopul vânzării acestora.
  • Discursuri.
  • Storytelling.

Exemple Content Writing

  • Orice articol care transmite o părere personală.
  • O recenzie a unui produs.
  • Conținutul cărților.

  • De obicei, Content Writingul nu face nimic mai mult decât să sprijine o părere personală, total subiectivă. Pe când, Copywritingul are scopul de a transmite o anumită emoție, specifică, în scopul de a-l face pe receptor să reacționeze.

Mediul online îți va aduce oportunități nelimitate din momentul în care alegi Crearea unui Site Web pentru compania ta. Fă alegerea corectă!

Servicii Oferite

Ai de ales dintr-o gamă largă de servicii, care să-ți ajute businessul să se dezvolte. Îți oferim rezultate impecabile prin intermediul serviciilor pe care ți le punem la dispoziție. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi, sa discutam si sa intelegem business-ul tau, iar de acolo preluăm noi.

Solicită Ofertă Personalizată Servicii Copyrighting

Sărim în ajutorul tău ori de câte ori ai avea o situație problematică și îți punem la dispoziție o echipă de specialiști care să te ajute să depășești momentele dificile.

Cu noi ești mereu pe drumul cel bun și mereu vei reuși să îți atingi obiectivele, așa că nu ezita și alege să apelezi la specialiștii noștri, contactându-ne fie cu un mail, fie la unul din numerele de telefon afișate mai jos:Bucharest Office


Telefon Fix:
(+40) 317 801 985
Fax:
(+40) 374 660 884
E-mail:
Program de Lucru:
Luni - Vineri: 09:00 - 21:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: Inchis

Pitesti Office


Telefon Mobil:
(+40) 744 67 61 35
Fax:
(+40) 348 815 788
E-mail:
Program de Lucru:
Luni - Vineri: 09:00 - 21:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: Inchis

S-ar putea să te intereseze și următoarele servicii de Creare Site oferite de GetBranded.ro™Creare Site Prezentare

Alege acum să faci cea mai mică investiție din cadrul planului tău de afaceri și oferă-i companiei tale un site de prezentare. Astfel va ajunge să fie mai cunoscută, să-și întărească imaginea și brandul personal, iar clienții să îi ofere încredere și să o recomande mai departe.

Creare Magazin Online

Dacă ai un magazin online nu doar că poți face vânzări într-un mod mai eficient, însă totodată poți crea o conexiune între produse și poți oferi sugestii celor care doresc să achiziționeze. Magazinul online reprezintă unealta prin care profitul tău va atinge noi cote.

Creare Blog

Părerea ta contează! Dacă îți dorești să fii sincer în continuare și să strângi în jurul tău o comunitate de oameni care îți apreciază sinceritatea, atunci blogul este unealta ideală. Creează-ți acum un blog și descoperă noi oameni care gândesc la fel ca tine.