Content Writing


Content Writing ~ Informații Generale

Diferența dintre Content Writing și Copywriting, cel puțin la prima mână, este mai puțin observabilă. Până la urmă, ambele servicii au legătură cu textul și cu conținutul de text, însă fiecare are roluri total diferite.

Content Writing-ul este serviciul prin care se prezintă un serviciu, un produs, un individ, în cuvinte simple și pe înțelesul tuturor. Din momentul în care un astfel de tip de conținut a fost creat, poate interveni Copywriting-ul pentru a scoate în evidență anumite nuanțe sau pentru a accentua un anumit mesaj.

Content Writing este serviciul ce crează conținutul ce se pliază pe afaceri, marketing sau comerț, pe când Copywriting-ul vine și împuternicește acest conținut, ajutând totodată la branding, formarea unei imagini și la transmiterea mesajului într-un mod aparte, într-un stil unic.

Exemple Content Writing

  • Orice articol care transmite o părere personală.
  • O recenzie a unui produs.
  • Conținutul cărților.

Exemple Copywriting

  • Descrierea unor produse în scopul vânzării acestora.
  • Discursuri.
  • Storytelling.

  • De obicei, Content Writingul nu face nimic mai mult decât să sprijine o părere personală, total subiectivă. Pe când, Copywritingul are scopul de a transmite o anumită emoție, specifică, în scopul de a-l face pe receptor să reacționeze.

Datorită Creării unui Site Web povestea companiei tale va fi transmisă într-un mod unic. Site-ul web este naratorul poveștii companiei tale.

Servicii Oferite

Ai de ales dintr-o gamă largă de servicii, care să-ți ajute businessul să se dezvolte. Îți oferim rezultate impecabile prin intermediul serviciilor pe care ți le punem la dispoziție. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi, sa discutam si sa intelegem business-ul tau, iar de acolo preluăm noi.

Solicită Ofertă Personalizată Servicii Content Writing

Momentele în care, în planul tău, apare o dificultate sunt momentele în care noi intervenim pentru a ne asigura că punem totul, din nou, pe roate. Și îți asigurăm un curs al acțiunilor așa cum ar trebui să fie, doar cu suișuri, fără coborâșuri.

Dă-ne voie să fim alături de tine și contactează-ne fie cu un mail, fie la unul din numerele de telefon afișate mai jos:Bucharest Office


Telefon Fix:
(+40) 317 801 985
Fax:
(+40) 374 660 884
E-mail:
Program de Lucru:
Luni - Vineri: 09:00 - 21:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: Inchis

Pitesti Office


Telefon Mobil:
(+40) 744 67 61 35
Fax:
(+40) 348 815 788
E-mail:
Program de Lucru:
Luni - Vineri: 09:00 - 21:00
Sambata: 10:00 - 14:00
Duminica: Inchis

S-ar putea să te intereseze și următoarele servicii de Creare Site oferite de GetBranded.ro™Creare Site Prezentare

Site-ul de prezentare vine în ajutorarea fiecărei mici companii care dorește să se dezvolte rapid, într-o perioadă scurtă de timp, cu resurse minime investite. Din momentul în care ai produsul / serviciul pregătit pentru clienții tăi, site-ul de prezentare îl îmbracă astfel încât să fie pe placul clientului.

Creare Magazin Online

Magazinul online îți oferă oportunitatea de a-ți maximiza profitul și de a-ți crește numărul de vânzări într-un timp relativ scurt, atrăgând un număr crescut de noi clienți. Investește într-o unealtă ce-ți va transforma afacerea în una de succes și te va duce peste granițele țării.

Creare Blog

Dacă te-ai gândit vreodată să devii o persoană publică, blogul poate fi un început. Acesta te va ajuta să fii mai cunoscut și să te afișezi într-o manieră pozitivă, prin intermediul lucrurilor pe care urmează să le împărtășești cu cei ce te vor urmări si doresc să afle ultimele noutăți din business-ul tău.