Servicii Profesionale de Creare Site | GetBranded.ro
post image 1

Pune-ţi site-ul pe primele locuri în Google prin servicii SEO de calitate

Ai observat trendul ultimilor ani şi te-ai hotărât să îţi faci un site pentru a promova afacerea pe care o administrezi. Sau poate serviciul pe care îl prestezi. Ai investit în crearea unui website şi ţi-ai pus speranţa că acesta îţi va aduce clienţi. Cu toate acestea, telefonul nu sună, comenzile se lasă aşteptate, iar traficul pe site este aproape inexistent. Ce faci greşit? De ce nu îţi vin clienţi deşi ţi-ai creat un website?

Un potenţial răspuns la aceste întrebări ar fi faptul că site-ul tău nu este găsit de oameni. Crearea site-ului este doar primul pas pentru o prezenţă consistentă pe internet. Un alt pas extrem de important este optimizarea lui pentru motoarele de căutare (SEO). Această optimizare SEO se face atât on page (coduri şi texte gândite special pentru domeniul tău de activitate), cât şi off page – adică transfer de autoritate din partea altor site-uri mai vechi.

Site-ul este cartea de vizită online a afacerii tale, dar dacă ea nu este „oferită” oamenilor aceştia nu au de unde să ştie de existenţa ei. De aceea, pe lângă construirea propriu-zisă a site-ului, este necesară şi optimizarea acestuia din punct de vedere SEO.

De ce ai nevoie şi de SEO pentru site?

Să zicem că eşti un mecanic auto foarte bun din Bucureşti şi ai un site în care promovezi acest serviciu. În acest caz, ceea ce ai tu nevoie de la site-ul tău este să apară în primele locuri pe google.ro când se caută cuvintele „mecanic bun în Bucureşti” sau „service auto Bucureşti”. Dacă site-ul tău nu apare în primele locuri va fi greu ca oamenii să te găsească şi să apeleze la serviciile tale. Oricât de frumos ar fi site-ul şi de calitativ, el singur nu îţi poate aduce clienţi dacă nu este promovat şi optimizat pentru motoarele de căutare.

Serviciile SEO exact acest lucru îl fac: îţi poziţionează site-ul pe primele locuri la anumite cuvinte cheie bine alese, în funcţie de domeniul de activitate. Important de menţionat este faptul că rezultatele serviciilor SEO nu se vor vedea peste noapte, iar în SEO este inclusă o întreagă strategie care trebuie respectată pe termen mediu şi lung.

De cele mai multe ori, când un om are o anumită problemă sau o nevoie specifică va încerca să găsească răspunsul pe Google. Chiar dacă tu eşti super calificat să răspunzi la problema respectivă sau să satisfaci acea nevoie, dacă nu apari în primele rezultate din Google la acele cuvinte cheie, atunci clientul se va îndrepta către alte persoane care apar în rezultatele căutării. Chiar dacă e posibil să fie mai puţin calificate decât eşti tu. Prin simplul fapt că ei apar în primele locuri vor fi aleşi în detrimentul tău.

Aşadar, iată de ce este crucial ca site-ul tău să aibă în spate o strategie SEO foarte bine pusă la punct. Pe lângă crearea de site-uri atrăgătoare din punct de vedere vizual şi cu funcţionalitate impecabilă, echipa GetBranded vă poate oferi şi servicii de optimizare SEO pentru site-uri deja existente sau site-uri nou-create. Pentru informaţii şi comenzi nu ezitaţi să ne contactaţi.