Expunerea unui brand în mediul online, esenţială în contextul actual
post image 1
Data publicare : 04-07-2022

Expunerea unui brand în mediul online, esenţială în contextul actual

După cum bine ai observat deja, în mediul online lucrurile avansează destul de repede. Vânzările online reprezintă deja o realitate a ultimilor ani pentru o mare parte din comercianţii din România.

Fie că îţi doreşti să îţi extinzi activitatea unei firme pe care o ai deja sau te afli la început de drum în domeniul afacerilor, crearea unui site este mai mult decât esenţială în acest sens.

Să nu uităm că trăim într-o eră a vitezei, în care informaţiile se află la doar un click distanţă. Internetul a devenit o piaţă cu milioane de utilizatori ce sunt în căutarea unor servicii sau produse.

GetBranded îţi oferă servicii profesionale de creare a magazinelor online sau a site-urilor de prezentare.

Dacă te afli în postura de antreprenor, ar trebui să întocmeşti un plan de afaceri, pentru a avea o imagine de ansamblu asupra viitorului tău business online. Practic, va trebui să stabileşti următoarele aspecte: nişă de produse, bugetul alocat, alegerea partenerilor, analiza competiţiei, dar şi planul de marketing.

Ceea ce este bine de ştiut este faptul că tot mai mulţi clienţi tind să facă achiziţii online, în detrimentul celor clasice. Potrivit unei cercetări recente, mai bine de 56% dintre români au plasat cel puţin o comandă online în ultimul an. Având în vedere acest aspect, crearea unui site este o idee de afaceri foarte bună şi simplu de realizat, dacă ai parte de ajutor de specialitate din partea experţilor de la GetBranded.

De regulă, transpunerea unei afaceri în mediul online se face cu mare atenţie, având în vedere domeniul de activitate.

Odată cu crearea unui site web vei putea să îţi măreşti portofoliul de clienţi şi să menţii o legătură strânsă cu aceştia. Prin intermediul magazinului online, utilizatorii vor putea să plaseze comenzi din orice colţ al ţării, fără a mai exista bariere geografice. De asemenea, posibilii cumpărători au posibilitatea de a căuta produsele dorite, prin aplicarea multiplelor filtre.

GetBranded realizează magazine online cu un design personalizat adaptat serviciilor sau produselor pe care le comercializezi.

Poţi actualiza în permanenţă stocurile, pentru ca utilizatorii să fie la curent cu ultimele noutăţi de pe site.

De asemenea, prin sistemul de newsletter îţi vei putea anunţa vizitatorii de promoţiile existente pe pagina web.

Având acces la rapoarte şi statistici vei putea să îmbunătăţeşti în permanenţă serviciile. GetBranded îţi oferă suportul tehnic de care ai nevoie, pentru ca site-ul să funcţioneze în parametri optimi şi să nu apară erori.

Este esenţial ca toate linkurile să funcţioneze corect, deoarece utilizatorii apreciază platformele a căror viteză de încărcare este rapidă.

De asemenea, GetBranded va efectua şi teste de securitate, pentru ca site-ul tău să fie protejat de posibilele atacuri cibernetice.

Concluzionând, mediul online se numără printre cele mai eficiente metode de promovare, aducând numeroase beneficii afacerilor, indiferent de domeniul lor de activitate.