De ce este important design-ul pentru afacerea ta
post image 1
Data publicare : 28-07-2022

De ce este important design-ul pentru afacerea ta

Imaginea vinde. Ceva ce poate părea simplu sau banal, astăzi este o realitate în mediul de afaceri.  În marea de business-uri, este important să ne diferențiem pentru a rămâne în mintea consumatorului. Astfel, a luat naștere conceptul de „branding”.

Fie că discutăm despre un logo, un afiș sau un alt material promoțional, aceste lucruri reprezintă primul contact al clientului cu afacerea noastră. Însă, pentru a-și aminti de noi, trebuie să avem grijă la designul pe care îl abordăm, astfel încât să ne punem în valoare business-ul și să ne creăm un brand.

Cel mai important element de branding este logo-ul. Pe cât de nesemnificativ poate părea, impactul în mintea consumatorului este imens. Pentru el, logo-ul reprezintă identitatea firmei noastre, elementul după care ne recunoaște.

Merită să investim într-un logo?

Deși atunci când discutăm despre investiții, majoritatea antreprenorilor văd logo-ul ca pe o cheltuială, pe termen lung, acesta aduce un plus de valoare afacerilor. Prețurile unui logo pot varia, de la câteva sute de lei până la câteva mii de euro, însă calitatea acestuia este raportată la costuri. Primul beneficiu al logo-ului este acela că ne ajută să ne diferențiem față de mediul concurențial. Totodată, logo-ul reprezintă imaginea vizuală a afacerii tale pe nișa pe care o țintești. Design-ul logo-ului este important, pentru că va fi prezent în toate materialele cu care afacerea ta se va asocia. În același timp, logo-ul emană profesionalism și încredere clientelei.

creare logo profesional

De ce este important design-ul?

Prin design înțelegem absolut tot ceea ce ține de partea vizuală a afacerii tale. Un site cu un design plăcut va oferi cumpărătorilor încredere în produsele sau serviciile tale, un flyer atractiv va determina clientul să îl citească, iar o carte de vizită cu un design aparte denotă profesionalism.

Astfel, fiecare element de design asociat cu firma ta spun ceva despre cine ești. Designul, prin simplitatea sau complexitatea lui, spune o poveste.

Calitatea primează, însă impactul vizual este primul pas în călătoria consumatorului. Acesta îți poate aduce conversii, clienți loiali identității tale. În același timp, cu un design greșit poți pierde o afacere prin care promovezi produse/servicii calitative.

La cine apelăm pentru servicii de calitate?

Echipa GetBranded îți stă la dispoziție! Colegii noștri te pot ajuta pe partea de identitate vizuală, oferind o gamă largă de servicii de graphic design, potrivită obiectivelor tale. Scopul nostru este acela de a da viață afacerii tale, precum și de a reprezenta la cel mai înalt nivel business-ul tău.

Citeste si: Website-ul de prezentare, noua carte de vizita