Servicii Profesionale de Creare Site | GetBranded.ro
post image 1

Creare magazin online la cheie, personalizat după bunul tău plac!

În ultimii ani, mai ales cei în care ne-am confruntat cu foarte multe restricţii, magazinele online au crescut enorm în popularitate. În 2021 totalul comenzilor online au depăşit suma de 6 miliarde de euro doar în România.

Din comoditate sau necesitate, tot mai mulţi oameni apelează la magazinele online pentru a-şi comanda de la alimente şi haine până la bijuterii sau electronice ori electrocasnice. Această tendinţă de creştere a consumului online este într-o ascendenţă continuă şi se preconizează că în următorii 5 ani se va depăşi suma de 10 miliarde anual cheltuită în magazinele online.

Aşadar, nu vrei să fii şi tu parte dintr-o astfel de piaţă?

Orice produs ai avea de vânzare în această perioadă este mai mult decât necesar să îţi creezi un magazin online pentru a permite clienţilor să îţi achiziţioneze produsul din confortul casei.

Dacă ţi se pare prea complicat un magazin online, află că în ultimul deceniu s-au făcut progrese substanţiale în ceea ce priveşte crearea şi administrarea unui magazin online.

Pentru crearea unui magazin online poţi apela cu încredere la echipa GetBranded şi vei primi în cel mai scurt timp un magazin online la cheie prin intermediul căruia să îţi vinzi produsele. Administrarea unui magazin online nu este deloc grea, iar echipa noastră îţi va pune la dispoziţie informaţiile de care ai nevoie pentru a te obişnui cu panoul de administrare.

Orice afacere pe care vrei să o scalezi are nevoie de o prezenţă online cât mai mare. Un magazin online cu produse foarte bine descrise şi prezentate poate să îţi genereze mai multe vânzări decât un magazin fizic deoarece te vei adresa unui public mult mai numeros.

Nu va trebui să te limitezi doar la zona în care se află magazinul fizic şi te vei putea adresa cu uşurinţă potenţialilor clienţi de oriunde în ţară. De fapt, vei putea să te adresezi chiar şi pieţei internaţionale dacă doreşti acest lucru. Pe internet posibilităţile de dezvoltare sunt infinite.

Oamenii s-au obişnuit atât de mult să comande produse de pe internet încât poţi să vinzi aproape orice. Astfel, dacă te-ai decis să începi o afacere şi să vinzi diverse produse pe internet, sau dacă ai deja o afacere în locaţie fizică şi vrei să te extinzi, te aşteptăm să ne contactezi şi să ne povesteşti despre produsul tău şi cum ai vrea să arate magazinul tău online, iar noi vom face ca ideea ta să devină realitate.