Site-urile de prezentare sunt ideale pentru toată lumea. Fie că sunteți dentist, strungar, antreprenor, sportiv, scriitor sau orice altceva, veți avea nevoie de un site de prezentare. Indiferent care ar fi domeniul în care vă aflați, site-ul de prezentare vă va ajuta să ajungeți mai ușor la oamenii cu care doriți să comunicați.

Și chiar dacă facem referire la companii, lucrurile stau la fel. Indiferent care ar fi domeniul de activitate în care este prezent compania dumneavoastră, un site de prezentare va fi ideal pentru primii dumneavoastră pași în prezența online, în urma creării site-ului web. Hai să vedem de ce.

1. Site-ul de prezentare este mult mai ușor de realizat

Dacă aveți nevoie de ceva urgent și este neapărat necesară prezența companiei dumneavoastră în mediul online, atunci site-ul de prezentare va fi exact ceea ce veți avea nevoie.

Este ușor de realizat și, spre deosebire de alte tipuri de site-uri precum magazinele online, durata de realizare este mult mai mică, între un interval de 7 și 14 zile.

2. Site-ul de prezentare asigură claritate

Orice client interesat de compania dumneavoastră vă va căuta în mod sigur pe un motor de căutare. Când vă va accesa site-ul, acesta va avea nevoie de câteva informații. Datorită faptului că site-urile de prezentare sunt de dimensiuni mici și conțin doar strictul necesar, informațiile prezentate prin intermediul acestui tip de site vor trebui să fie cât mai succinte.

Astfel, putem spune că site-ul de prezentare mulțumește, cel puțin pentru început, clientul dumneavoastră.

3. Eficiență în comunicarea companie – client

Datorită simplității site-ului web de prezentare, o căsuță cu date de contact poate fi vizibilă chiar pe prima pagină, astfel procesul de comunicare fiind unul mult mai eficient. Iar acest lucru va fi de ajutor deoarece tot timpul pe care îl investiți acum în acest proces va scădea.

4. Site-ul de prezentare presupune niște costuri reduse

Există foarte multe tipuri de site-uri, de la cele mai simple, la cele mai complexe, însă putem spune că site-ul de prezentare este cel mai simplu de realizat, tocmai din acest motiv și costurile sunt foarte reduse. Iar la aceste costuri reduse, se adaugă și un timp de execuție foarte mic.

5. Indexare mult mai rapidă în motoarele de căutare

Fiecare companie dorește să fie mult mai vizibilă pe internet. Datorită conținutului mic de informații, motoarele de căutare vor indexa site-ul dumneavoastră imediat după setarea cuvintelor cheie strategice ce vor asigura o vizibilitate ideală.

6. Site-ul de prezentare poate fi oricând transformat în altceva mult mai complex

Site-urile de prezentare conțin adesea pagini precum „Despre companie”, „Servicii oferite”, „Misiuni și Valori”. În cazul în care vă hotărâți să comercializați în mediul online și să vă transformați site-ul de prezentare într-un magazin online, atunci această modificare s-ar putea face foarte ușor.

Site-urile de prezentare reprezintă, din punctul nostru de vedere, unealta esențială pentru oricine se află la început de drum în mediul online. Noi ne dorim să fim alături de tine, așadar dă-ne voie să te ajutăm și vom face tot posibilul să îți satisfacem așteptările.

Contactaţi acum Agenția de Publicitate GetBranded.ro pentru a solicita mai multe informații în ceea ce privește crearea site-ului web de prezentare.