În epoca informațională, a câștiga nu înseamnă a fi mai mare, mai bogat, sau să lucrezi mai mult decât concurența. Din ce în ce mai mult, succesul din afaceri de astăzi merge la antreprenor, care poate veni cu soluțiile cele mai creative la probleme presante. De exemplu, Uber este una dintre soluțiile cele mai creative la una dintre cele mai vechi probleme – modalitatea de a ajunge de la punctul A la punctul B.

În activitatea unui coach, relativ puțini antreprenori sunt care doresc să învețe vechile moduri de a face lucruri. Ei vor să știe cum pot obține un avantaj de a face ceva, pe care nimeni altcineva nu-l cunoaște. Și, cel mai bun mod de a face acest lucru, desigur, este de a veni cu o idee la care nimeni altcineva nu sa gândit.

Uite 4 metode prin care să mărești creativitatea în businessul tău

1. Fii Diversificat

Există un motiv pentru care se spune că două capete sunt mai bune decât unul. Legenda geniului creator singuratic este, pentru cea mai mare parte, un mit. echipele pot fi mult mai creative decât indivizii, deoarece mai multe creiere in mod natural poate genera mai multe idei decât un singur creier.

Cu toate acestea, prea multă sau greșită diversitate poate face mai mult rău. Pentru a fi mai creative, echipele ar trebui să aibă oameni cu diferite abilități, talente și experiențe, dar cu valori și motivații similare. Toată lumea ar trebui să fie unită în spatele unui obiectiv comun.

2. Ia o Pauză

Încorporarea exercițiilor în pauze ajuta foarte mult. Studiile arata că oamenii care vin cu idei mai multe și mai bune în timp ce merg pe jos, decât în timp ce stau în picioare. Și nu sări peste sesiunile de meditație. Practicarea regulată a are scopul de a te ține conectat în mod constant cu un nivel superior de creativitate.

3. Reduce Presiunea Timpului

Cu toate ca necesitatea poate fi mama inventiei, aceasta nu înseamnă că oameni vor fi doar creativi sau că vor fi mai creativi atunci când puși la perete. De fapt, termenele s-au dovedit a-i face pe oameni mai puțin creativi. Așa că, în timp ce poți fi uneori forțat să fii creativ atunci când o problemă apare, vei fi, probabil, cel creativ într-un mediu mai relaxat atunci când nu te afli sub presiune pentru a livra rezultate rapid.

4. Modifică Scena

Ocazional, un antreprenor întrebă despre valoarea unei idei generate peste noapte sau într-un weekend. Sentimentul meu este că acestea pot stimula creativitatea, într-adevăr, mai ales în cazul în care acestea sunt deținute în afara contextului de muncă.

Pur și simpla schimbarea mediului fizic, a fost demonstrat că ajută latura creativă in mod semnificativ.