Promovarea în mediul online a devenit un lucru vital pentru orice companie, indiferent că are o vechime de o lună, un an sau un deceniu. Iar lucrurile au evoluat atât de mult încât mentalitatea oamenilor a ajuns la nivelul la care consideră că dacă nu ești prezent în mediul online, nu exiști.

Această evoluție poate reprezenta atât un avantaj, cât și un dezavantaj.

Dezavantajul apare în momentul în care refuzi să faci pasul către online și nu conștientizezi cât de important este acest întreg mediu online și cât de multe beneficii poate companiei tale, cât de mult o poate dezvolta.

Adesea avem tendința de a rămâne la ceea ce cunoaștem, la ceea ce am făcut până acum pentru că strategia respectivă a funcționat. Iar acest lucru nu este rău. Însă o dată la o anumită perioadă de timp lucrurile ajung să se schimbe atât de mult încât ceea ce făceam până în momentul respectiv își pierde din eficiență. Tocmai din acest motiv avem nevoie să învățăm să ne adaptăm.

La polul opus, avantajul evoluției, pe lângă evoluția în sine care are beneficii nelimitate, este reprezentat de faptul că sunt îndeajuns de mulți oameni care s-au adaptat deja și cunosc felul în care funcționează motorașele – felu în care mediul online poate reprezenta un avantaj, ci nu un dezavantaj, pentru companiile ce nu au reușit să facă trecerea. Iar acești oameni au ajuns să formeze echipe care sunt prezente sub numele de Agenții de Publicitate.

Sperăm că această mică „ilustrație” cu să te ajute să înțelegi mai bine cu ce se ocupă Agențiile de Publicitate, și pentru că și în această categorie pot exista mai multe ramuri, în cele ce urmează îți vom vorbi specific despre serviciile pe care noi, cei din spatele Agenției de Publicitate GetBranded.ro, ți le punem la dispoziție.

Un prieten de nădejde

În momentul prezent pe piață există foarte multe Agenții de Publicitate și noi suntem conștienți de acest lucru. Așadar ne-am gândit că printre multitudinea de servicii și valori pe care ți le oferim, să îți fim prieteni.

Ce face o Agenție de Publicitate care îți este și prieten?

1. Este cu tine de la început până la sfârșit și te ajută să deslușești ABC-ul online-ului.
2. Îți oferă un sfat de fiecare dată când ești împotmolit
3. Tratează cu calm fiecare problemă apărută și găsește soluții practice pentru remedierea problemei
4. Te ajută să te dezvolți prin coaching de brand și marketing
5. Îți prezintă perspective de viitor ce se aplică direct pe domeniul tău de activitate care te vor ajuta să eviți situațiile nedorite.

Consultanță pentru alegerea acelor servicii de care ai nevoie

Când vine vorba de servicii, putem spune că suntem ași în ceea ce privește Branding, Promovare Online și Offline, și Evenimente Corporate. Însă orice am spune noi despre noi este mai puțin relevant, important fiind gustul cu care tu rămâi după ce ai colaborat cu noi.

Însă ceea ce considerăm noi că este cu adevărat important, pe lângă diversitatea mare de servicii din care poți alege, este consultanța și ghidajul pe care ți-l oferim înainte ca tu să iei o decizie. Și ne asigurăm că decizia pe care o vei lua cu ajutorul nostru te va ajuta să atingi obiectivele pe care le setezi.

Dacă ai nevoie de mai multe vânzări, atunci un magazin online ar putea fi soluția. Dacă ai nevoie de mai multă vizibilitate și notorietate, atunci un simplu website de prezentare cu câteva campanii de promovare ar putea fi îndeajuns.

Suntem foarte flexibili și, indiferent de nevoile clientului, considerăm că avem soluția exactă!

Calitate – Rezultate – Performanță

Suntem conștienți de faptul că nivelul calității pe care noi îl punem în munca ce o depunem pentru tine, este transmisă în mod direct către clienții tăi, astfel că ne simțim mai mult decât responsabili.

Nu lucrăm cu ochii închiși, ci de obicei suntem cu ochii pe rezultate. Avem grijă ca fiecare efort investit și fiecare calorie arsă să fie cuantificată, astfel ajungem să contorizăm fiecare acțiune și să livrăm rezultatele dorite.

Perseverența de care dăm dovadă ne ajută să înlăturăm orice gram de necunoscut și să astfel să ne depășim limitele în fiecare zi. Avem inițiativă și suntem motivați să ne angajăm în descoperirea soluțiilor necesare pentru atingerea obiectivelor pe care ți le setezi.

Considerăm că este important să fim alături de clienții noștri, indiferent care ar fi motivele pentru care aceștia ne doresc alături de ei. Și ne dorim atât de mult să te ajutăm, încât oricare ar fi motivul pentru care ne alegi, vom face tot posibilul să ajungi un client satisfăcut, pentru că acest lucru ne-ar aduce și nouă zâmbetul pe buze.